BRA: 147m2
P-rom: 147m2
Soverom: 3
Terrasse: 28,7m2
Pris: 12.490.000,-

SOLGT!

Leilighet C2.7.1

Fantastisk flott toppleilighet med nydelig utsikt over byens tak.  Sjøen, Otra, byen, Galgeberg, Odderøya – bare å nyte!

Fra stuen er det skyvedør ut til stor og romslig terrasse med sol fra morgen til kveld. Kvelden er spektakulær med alle lysene fra byen «by night». Må bare oppleves.

Leiligheten har en BRA på 147 m2 og inneholder stue/kjøkken på hele 76m2, 3 soverom, walk-in garderobe, 2 bad, eget vaskerom, hall og êntre.

I tillegg til alt dette er det tilgang til fantastiske fellesarealer med betjent resepsjon, selskapslokale, bibliotek, trimrom og tilgang til 2 gjeste leiligheter.

Atriet/ felleshagen blir et syn med vannspeil, frodig og vakker beplantning og sittegrupper for å nevne noe.

Standard

Innvendig vegg er malt betong og gips.

Kjøkken: Leiligheten har kjøkken fra Strai Kjøkken.

Bad: Fliser både på gulv og vegger. Himling er klassisk hvitmalt gips med innfelte downlights. Innredning er hvit og har heldekkende benkeplate med integrert servant. Veggmontert toalett. Dusjvegger av laminert glass. Hjørnesluk i rustfritt stål.

Gulv: Stue, kjøkken, soverom og entre/hall har hvitpigmentert en-stav eikeparkett.

Oppvarming

Bygget er tilknyttet fjernvarmenettet for Kristiansand, for oppvarming av varmt forbruksvann, samt vannbåren varme i form av gulvvarme i bad, stue/kjøkken og entre. Energiforbruket avregnes sentralt av energileverandøren, men vil bli fordelt på den enkelte leilighet, med separate målere i leilighetene for varmt forbruksvann og vannbåren gulvvarme.

Leiligheten ventileres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken.

Beliggenhet

På Bystranda har du alt du trenger i hverdagen like utenfor døra. Kort vei til dagligvare, apotek, frisør og legesenter, og samtidig Scandic Bystranda Hotel og populære Aquarama som nærmeste nabo. Og skal du i butikker i Markens, møte kjente på kafe eller gå på konsert i Kilden om kvelden, er du bare en idyllisk rusletur unna.

Diverse

Det er ca. 300 m2 fellesarealer for hele sameie med resepsjon, selskapslokale, kjøkken, anretning, bibliotek, trimrom og 2 gjestehybler.

Meld deg på visning

Takk for din interesse! Vi tar kontakt.
Det oppstod en feil under innsending. Prøv igjen.