BRA: 83,6m2
P-rom: 83,6m2
Soverom: 2
Balkong: 18,2m2
Pris: 5.790.000,-

SOLGT!

Leilighet C1.4.7

Flott leilighet beliggende i 4.etg. Inneholder èntre, 2 soverom 2 bad og eget vaskerom. Stue/kjøkken med utgang til romslig balkong hvor du kan nyte ettermiddag og kveldssolen. Mellom byggene får man flott utsikt til vannspeilet og den utrolig flotte hagen. Man får også noe utsikt mellom byggene og til båthavnen og promenaden.

Standard

Innvendig vegg er malt betong og gips.

Kjøkken: Leiligheten har kjøkken fra Strai Kjøkken.

Bad: Fliser både på gulv og vegger. Himling er klassisk hvitmalt gips med innfelte downlights. Innredning er hvit og har heldekkende benkeplate med integrert servant. Veggmontert toalett. Dusjvegger av laminert glass. Hjørnesluk i rustfritt stål.

Gulv: Stue, kjøkken, soverom og entre/hall har hvitpigmentert en-stav eikeparkett.

Oppvarming

Bygget er tilknyttet fjernvarmenettet for Kristiansand, for oppvarming av varmt forbruksvann, samt vannbåren varme i form av gulvvarme i bad, stue/kjøkken og entre. Energiforbruket avregnes sentralt av energileverandøren, men vil bli fordelt på den enkelte leilighet, med separate målere i leilighetene for varmt forbruksvann og vannbåren gulvvarme.

Leiligheten ventileres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken.

Beliggenhet

På Bystranda har du alt du trenger i hverdagen like utenfor døra. Kort vei til dagligvare, apotek, frisør og legesenter, og samtidig Scandic Bystranda Hotel og populære Aquarama som nærmeste nabo. Og skal du i butikker i Markens, møte kjente på kafe eller gå på konsert i Kilden om kvelden, er du bare en idyllisk rusletur unna.

Diverse

Det er ca. 300 m2 fellesarealer for hele sameie med resepsjon, selskapslokale, kjøkken, anretning, bibliotek, trimrom og 2 gjestehybler.

Meld deg på visning

Takk for din interesse! Vi tar kontakt.
Det oppstod en feil under innsending. Prøv igjen.