BRA: 77,4m2
P-rom: 75,4m2
Soverom: 2
Balkong: 12,3m2 + 4,9m2
Pris: 4.990.000,-

SOLGT!

Leilighet C1.4.6

I denne fine gjennomgående leiligheten får du både gode solforhold og hyggelig sjøgløtt.  Det er to balkonger - en med morgen og formiddagssol og den andre med ettermiddag og kveldssol.

Leiligheten inneholder èntre, stue/kjøkken, 2 bad hvorav det ene har direkte adkomst fra hovedsoverom, bod.

Standard

Innvendig vegg er malt betong og gips.

Kjøkken: Leiligheten har kjøkken fra StraiKjøkken.

Bad: Fliser både på gulv og vegger. Himling erklassisk hvitmalt gips med innfelte downlights. Innredning er hvit og harheldekkende benkeplate med integrert servant. Veggmontert toalett. Dusjveggerav laminert glass. Hjørnesluk i rustfritt stål.

Gulv: Stue, kjøkken, soverom og entre/hall harhvitpigmentert en-stav eikeparkett.

Oppvarming

Bygget er tilknyttet fjernvarmenettet for Kristiansand, for oppvarming av varmt forbruksvann, samt vannbåren varme i form av gulvvarme i bad, stue/kjøkken og entre. Energiforbruket avregnes sentralt av energileverandøren, men vil bli fordelt på den enkelte leilighet, med separate målere i leilighetene for varmt forbruksvann og vannbåren gulvvarme.

Leiligheten ventileres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken.

Beliggenhet

På Bystranda har du alt du trenger i hverdagen like utenfor døra. Kort vei til dagligvare, apotek, frisør og legesenter, og samtidig Scandic Bystranda Hotel og populære Aquarama som nærmeste nabo. Og skal du i butikker i Markens, møte kjente på kafe eller gå på konsert i Kilden om kvelden, er du bare en idyllisk rusletur unna.

Diverse

Det er ca. 300 m2 fellesarealer for hele sameie med resepsjon, selskapslokale, kjøkken, anretning, bibliotek, trimrom og 2 gjestehybler.

Meld deg på visning

Takk for din interesse! Vi tar kontakt.
Det oppstod en feil under innsending. Prøv igjen.